`Рууккі Україна` запустила лінію по виробництву сендвіч-панелей
Олена Сердюк для BAU.ua

`Рууккі Україна` запустила лінію по виробництву сендвіч-панелей

20 квітня 2011 відбулося урочисте відкриття першої в Україні лінії з виробництва сендвіч-панелей компанії `Рууккі Україна`.

Лінія з виробництва стінових і покрівельних панелей була встановлена ​​на території заводу Ruukki, який знаходиться в с. Копилів Макарівського району (Київська область). На заводі також працюють три лінії з виробництва металочерепиці та профнастилу.

Як повідомив бізнес-директор з продажу компонентів у Центральній та Східній Європі Маріан Пирву, дана інвестиція реалізована в рамках стратегії по збільшенню частки ринків, що розвиваються. За 2011 рік планується наростити частку ринків, що ростуть до 50%. Наголос робиться на українські ціни та європейська якість.

Як зазначив директор `Рууккі Україна` Юрій Обух, встановлена ​​високотехнологічна лінія з виробництва сендвіч-панелей забезпечує безперервне виробництво 110 000-XX-XX Показати телефон1100000 метрів квадратних на рік. Ці показники значно перевищують обсяг українського ринку в перерахунку на частку присутності компанії в цьому сегменті, засновану на даних імпорту попередніх років. Але приблизно половина виготовленої продукції йтиме на експорт до Росії, що дозволить завантажити виробництво.

Для роботи на новій лінії були відібрані найкращі оператори заводу, які додатково пройшли навчання на подібній лінії у Польщі, зазначив менеджер проекту по запуску лінії сендвіч-панелей Ігор Харченко. Налаштування нового обладнання провели досвідчені фахівці з Фінляндії, Польщі та Італії. Вхідний контроль сировини і контроль випускається, здійснюється за системою ISO 9001:2008 в обладнаній лабораторії на території заводу.

Запуск нової лінії з виробництва сендвіч-панелей в Україні дозволить знизити ціну для клієнтів на 30% в порівнянні з імпортом і скоротити терміни доставки в два рази.
Ідентифікатор: 8798