Wilo-Stratos GIGA` - високоефективна інновація від WILO.

На міжнародній виставці ISH 2011 концерн Wilo SE представив новий високоефективний насос Wilo-Stratos GIGA. Wilo-Stratos GIGA - є абсолютно новою розробкою концерну Wilo SE, вперше насос з сухим ротором оснащений електродвигуном EC з надзвичайно низьким споживанням електроенергії. Цей інноваційний продукт чудово доповнив лінійку енергозберігаючих насосів `Wilo-Stratos`.
На основі ККД двигуна на 94% при 4,5 кВт номінальної потужності двигуна, (згідно з даними концерну Wilo SE), і нової гідравліки, насоси виходять на особливо високий рівень енергоефективності. Енергоефективність двигуна базуеться на новій високоефективної концепції приводу HED (HED - High Efficiency Drive) і перевершує клас ефективності IE4 (відповідно до європейської класифікації енергоефективності моторів IEC 60034-31 Ed.1 TS). Крім того Wilo-Stratos GIGA вже сьогодні перевершує всі майбутні технічні вимоги Європейської Директиви про енергоефективності, яка набуває чинності 16 червня 2011 року.
Разом з серіями високоефективних насосів `Wilo-Stratos` і `Wilo-Stratos PICO` тепер з`являється можливість проектування систем опалення багатоповерхових будинків, що використовують тільки економні насоси.

Потенціал економії електроенергії нового Wilo-Stratos GIGA в порівнянні зі стандартними насосами близько 70%, що призводить до швидкої його окупності (близько 2х років). Крім того, викиди CO2 можуть бути зменшені до 12,5 тонн на насос в рік у порівнянні зі звичайними насосами.

Діапазон регулювання у Wilo-Stratos GIGA в три рази ширше, ніж у стандартних насосів з електронним управлінням, завдяки новому мотору з вбудованим перетворювачем частоти в поєднанні з технологією ECM. Насос оснащений графічним дисплеєм і запатентованою технологією «червоної кнопки», а також дистанційним управлінням. BACnet, Modbus, CAN, LON і PLR - підтримуються всі існуючі стандарти ринку для інтеграції в системи автоматизації будівель.

Допустима температура для роботи насоса від -20 0C до +140 0C, що означає досить широкий спектр його застосування. А завдяки спеціальному катафорезного покриттю, Wilo-Stratos GIGA захищений від корозії.

Ще до початку міжнародної виставки ISH 2011 Wilo-Stratos GIGA отримав премію `iF product design award 2011` не тільки за якість дизайну, але і за рівень інновацій і функціональність.

Початок поставок насосів серії `Wilo-Stratos GIGA заплановано на вересень 2011 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 393 XX XX +380 44 393 7380
+380 44 393 XX XX +380 44 393 7389
Ідентифікатор: 8769