ВІЛО УКРАЇНИ розширила формат традиційного щорічного форуму проектувальників, який пройшов у жовтні 2011 р. Одесі

Компанія `ВІЛО УКРАЇНА`, дочірнє підприємство провідного європейського виробника інноваційного насосного устаткування WILO SE (лідер в розробці і виробництві насосного обладнання для систем опалення, охолодження, водопостачання і відведення стоків підприємств житлово-комунального господарства, промислових та будівельних об`єктів) розширила формат традиційного щорічного форуму проектувальників, який пройшов у жовтні 2011 р. Одесі.

Цього року на форумі були представлені не тільки кращі проекти промислових, житлово-комунальних і житлових будівель, на яких було застосовано обладнання, що поставляється `ВІЛО УКРАЇНА`. Серед цих проектів: система опалення та гарячого водопостачання нового терміналу аеропорту Жуляни; реконструкція котельні потужністю 5,8 МВт Північного ГЗК (Метінвест) м.Кривий Ріг; система підготовки води для металургійного комбінату `Азовсталь`; насосне обладнання для систем опалення, водопостачання та каналізації птахофабрики `Вінницький бройлер`, насоси для системи хладо-теплопостачання Одеського припортового заводу.

Вперше окремим блоком пройшла програма, присвячена питанням енергоефективності та енергозбереження. Виступили експерти розповіли гостям форуму про світові тренди в цій галузі, а також познайомили з новітніми розробками та ідеями компанії WILO.

Крім того, в рамках реалізації однієї із завдань компанії - підвищення грамотності в сфері енергоефективності та енергозбереження, був знятий відеофільм про один з reference-об`єктів компанії - новобудові у м. Одеса, обладнаній однією з найсучасніших в Україну дахових котельних установок.

Розповідає Геннадій Поберезніченко, керівник напрямку продажів у Центральному регіоні: `Готуючи наш міні-відеофільм, ми прагнули до того, щоб простими словами розповісти жителям Україні про особливості роботи та достоїнства сучасних систем тепло-та водопостачання житлових будинків. А також звернути увагу на можливу значну економію енергоресурсів, і відповідно, зниження тарифів на тепло і гарячу воду, котроє забезпечується застосуванням сучасного високеффектівного обладнання.

Наш фільм буде цікавий усім, хто замислюється про комфортність свого проживання в багатоквартирному будинку, а особливо - тим, хто планує придбати житло в новобудові`.

Ознайомитися з відеофільмом можна на http://www.bau.ua/f/Wilo-Ukraine/video
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 393 XX XX +380 44 393 7380
+380 44 393 XX XX +380 44 393 7389
Ідентифікатор: 9547