Освітній проект компанії `Хенкель Баутехнік (Україна) ` отримав нагороду на міжнародній виставці

4 березня 2011 спільний проект компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)` та Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти інноваційних технологій м. Суми отримав срібну медаль на II Міжнародній виставці `Сучасні навчальні заклади - 2011`.

Проект `Організація, створення та розвиток профільного ресурсного центру` був представлений у номінації `Співпраця професійно-технічних навчальних закладів з виробництвом`.

Мета проекту - підготовка професіоналів у будівельній галузі, які знають реалії індустрії, володіють інноваційними технологіями, продовжують вчитися самостійно і здатні вирішувати нестандартні задачі.

Наталія Іваній, керівник програми освітніх проектів компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `Профільний ресурсний центр у Сумах - це динамічний проект` Хенкель Академії `, у якого є всі шанси стати одним із форпостів професійно-технічної освіти в України. Він акумулює в собі не тільки інноваційну матеріально-технічну базу, а й сильний викладацький склад, а також цілий комплекс унікальних науково-методичних матеріалів. Крім того, в ньому працюють маркетологи, завдання яких забезпечити інвестиційну привабливість центру `.

II Міжнародна виставка `Сучасні навчальні заклади - 2011` проходила 2-4 березня в Києві. На виставці були представлені досягнення національної системи освіти, результати роботи педагогічних колективів і наукових установ в модернізації системи освіти. Учасники робилися досвідом інтеграції в міжнародний освітній простір та досвідом співпраці із закордонними навчальними закладами.

У виставці взяли участь 735 навчальних закладів з України, Росії, Аргентини, США, Швейцарії, Франції, Китаю, Словаччини, Польщі та інших країн.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 8740