Янукович обіцяє збільшити будівництво автодоріг

Янукович обіцяє збільшити будівництво автодоріг

Україна збільшить обсяги будівництва автомобільних доріг. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, слова якого передає прес-служба Глави держави.

За його словами, в 2007 році було побудовано близько 150-160 кілометрів автодоріг. `До кінця 2010 року нам вдалося побудувати 997 кілометрів, - говорить Президент. - У цьому році ми збережемо темпи будівництва як мінімум на рівні минулого року`.

В. Янукович також висловив переконання, що через два-три роки в Україні має будуватися 2-2,5 тисячі кілометрів доріг щорічно. Говорячи про реалізацію проекту будівництва південного обходу Дніпропетровська та північного з`їзду з Кайдацького мосту, Президент сказав: `Все, що намічено, все виконаємо. Там великий обсяг робіт ... Але ми будемо стежити, щоб усі рішення виконувалися`.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України зобов`язав Львівську облгосадмінісрацію викупити до 1 квітня поточного року земельні ділянки загальною площею 201 тис. 542 га на суму 2 млн. 656 тис. 36 грн. для будівництва під`їзних доріг, дорожньої розв`язки та об`єктів інженерної інфраструктури.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8739