Київ будує 1,7 тис готельних номерів

Київ будує 1,7 тис готельних номерів

Дев’ять готелів, загальною місткістю 1697 номерів, будуються в Києві до Євро-2012. З них чотири готелі будуть здані в експлуатацію вже найближчим часом. Про це Інформаційному центру `Україна-2012` повідомив заступник начальника Головного управління – начальник управління туризму, готельного господарства і курортів м. Києва Микола Грицик.

Як він розповів, до готелів, які будуть здані найперше належать: п’ятизірковий `Fairmont`, чотиризірковий `Старо`, тризіркові `Ibis` на 216 номерів та готель на вулиці Предславенській, розрахований на 288 номерів. Причому, за словами пана Грицика, ці тризіркові готелі будуть рівня чотирьох зірок.

`Окрім цього, до Євро у Києві побудують ще п’ять готелів: один – п’ятизірковий, а також по два – рівня чотирьох та трьох зірок. Вони мають забезпечити близько 900 номерів. Поряд з цим, підвищити рівень зірковості з трьох до чотирьох ми плануємо в столичних готелях `Братислава`, `Русь` та `Славутич`, - розповідає Микола Грицик. Він акцентує, що, побудувавши усі ці дев’ять готелів, а також підвищивши зірковість деяких вже існуючих, вдасться перевиконати вимогу УЄФА у 7300 готельних номерів на 960 кімнат.

Сергій Ющишин
http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8537