У 1,5-кілометровій зоні навколо НСК `Олімпійський` відремонтують всі дороги

У 1,5-кілометровій зоні навколо НСК `Олімпійський` відремонтують всі дороги

До 2012 року у Києві буде здійснено капітальний ремонт дорожньої інфраструктури у 1,5-кілометровій зоні навколо НСК `Олімпійський`. Крім того, планується відремонтувати 53 об`єкти на маршрутах руху гостей та учасників фінальної частини чемпіонату, загальною площею 2072,8 тис. кв. м. Про це повідомили в КК `Київавтодор`.

За інформацією корпорації, до 2012 року планується відремонтувати 224 тис. кв. м вулично-шляхового господарства міста в межах 1,5 км зони навколо головної спортивної арени столиці НСК `Олімпійський`.

Загальна площа дорожнього полотна, яка підлягає капітальному ремонту в 1,5 км зоні - 136,1 тис. кв. м. Зокрема, модернізують бульв. Лесі Українки (загальною площею 58,2 тис. кв. м), вул. Фізкультури (10,4 тис. кв. м) та вул. Червоноармійську (67,5 тис. кв. м).

Водночас роботи з поточного ремонту в 1,5 км зоні планується виконати на загальній площі 87,8 тис. кв. м: на вул. Терещенківській, бульв. Т.Шевченка, вул. Басейній, вул. Пушкінській, вул. Щорса, вул. Лабораторній, вул. Літній, вул. А. Барбюса, вул. Предславинській, вул. Федорова, вул. Димитрова, вул. Госпітальній, пров. Лабораторному.

Окрім того, передбачено виконати ремонт 53 об`єктів, задіяних у маршрутах руху гостей та учасників фінальної частини чемпіонату ЄВРО-2012 загальною площею 2072,8 тис. кв. м, повідомляє прес-служба КМДА. Зокрема, йдеться про наступні об’єкти:

- ремонт тротуарів зони пішохідної доступності до НСК `Олімпійський`;

- Південний мостовий перехід;

- Столичне шосе;

- Кільцева дорога;

- Броварський проспект;

- вул. Акад. Заболотного;

- вул. О. Теліги;

- Гостомельське шосе;

- бульв. Др. Народів;

- просп. Акад. Палладіна;

- просп. Повітрофлотський;

- вул. Артема;

- просп. Червонозоряний;

- вул. Дегтярівська та інші.

Нагадаємо, згідно з Державною програмою підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року, сьогодні активно ведуться роботи з проектування, будівництва та реконструкції наступних об’єктівх Києва: реконструкція транспортної розв’язки на Московській площі, будівництво під’їзної автомобільної дороги від просп. Червонозоряного поблизу примикання від вул. Кіровоградської до аеропорту `Київ` (Жуляни), реконструкція просп. М.Бажана, реконструкція вул. М.Горького, реконструкція просп. Перемоги, підготовчі роботи для реконструкції транспортної розв’язки на Київському півкільці на ділянці Жулянського шляхопроводу, будівництво та реконструкція вул. Здолбунівської.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8059