Мінрегіонбуд продовжує роботу із забезпечення ветеранів житлом

Мінрегіонбуд продовжує роботу із забезпечення ветеранів житлом

11 жовтня 2010 року у Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України під головуванням Міністра Володимира Яцуби за участі представників обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування відбулася нарада стосовно розгляду проблемних питань, що виникають із закупівлею житла інвалідам І групи Великої Вітчизняної війни, які протягом тривалого часу перебувають у черзі на отримання житла.

Учасники наради розглянули низку проблем, що виникли в ході реалізації цієї ініціативи та пропозиції щодо їх ефективного розв’язання.

Міністр звернувся до представників місцевих органів виконавчої влади та виконавчих комітетів міських, сільських та селищних рад із закликом докласти максимальних зусиль та винайти всі можливі шляхи для прискорення процедури закупівлі квартир інвалідам з метою безумовного виконання рішення Уряду.

За результатами наради було вирішено шляхом внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом інвалідів І групи Великої Вітчизняної війни, врегулювати проблеми, що виникли у розпорядників коштів нижчого рівня.

Міністр підкреслив, що буде особисто контролювати хід виконання робіт у відповідності до складених планів.

http://www.minregionbud.gov.ua/
Ідентифікатор: 8036