Колони НСК `Олімпійський` з’єднали кільцями

Колони НСК `Олімпійський` з’єднали кільцями

На реконструкції НСК `Олімпійський` в понеділок, 4 жовтня, було встановлено останній елемент зовнішніх компресійних кілець, які об’єднують усі 80 колон стадіону в єдину конструкцію. Як інформує прес-служба стадіону, ця операція стала завершенням першого етапу монтажу навісу над трибунами арени.

Як повідомив заступник директора ТОВ `Завод Майстер-Профі`, що виступає генпідрядником робіт з влаштування конструкції навісу, Борис Петренко, закриття верхнього та нижнього зовнішніх компресійних кілець пройшло без ускладнень, елементи замкнулись без зайвих зусиль, як і було запроектовано.

Наразі на будівельному майданчику триває монтаж вантової системи: на трибунах стадіону в спеціальні дерев`яні короби розкладаються ванти із з`єднанням усіх вузлів між собою. Наступним етапом має стати одночасний підйом вантової системи на 80 осях.

Нагадаємо, що згідно з проектом, навіс над трибунами НСК `Олімпійський` буде виконано за принципом `велосипедного колеса із спицями`, яке складається з двох зовнішніх стиснутих кілець та внутрішнього розтягнутого кільця, які з’єднані 80 парами радіальних вантів.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8011