На Львівському стадіоні змонтовано каркас першого поверху

На Львівському стадіоні змонтовано каркас першого поверху

На Львівському стадіоні, який готується прийняти матчі Євро-2012, завершено влаштування залізобетонних елементів каркасу першого поверху, повідомляє ДП `Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 у м. Львові`.

Роботи з встановлення бетонних конструкцій посадкових рядів розпочалися на початку літа. Загалом будівельники змонтували 687 три- та двосхідчастих складок, на яких згодом буде встановлено 16 878 крісел для глядачів.

`Заплановані об’єми робіт виконано, згідно з графіком. Завершення монтажу складок означає закінчення влаштування залізобетонних елементів каркасу всього першого ярусу стадіону`, - зазначив генеральний директор ДП `Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 у м. Львові` Володимир Шадрін.

За його словами, розпочались роботи із встановлення посадкових рядів другого ярусу, їх монтаж будівельники завершать у листопаді.

На стадіоні також тривають роботи зі зведення адміністративної будівлі. Завершено будівництво каркасу першого поверху, триває перекриття другого та почалось встановлення колон третього поверху споруди.

Щодня на будові працюють близько 750 працівників. Будівництво триває цілодобово.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 7991