Володимир Яцуба: Без розвитку будівництва не буде ніякої реформи

Володимир Яцуба: Без розвитку будівництва не буде ніякої реформи

Міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба запевнив, що Київський коледж будівництва, архітектури та дизайну буде найкращим навчальним закладом з підготовки фахівців будівельників. Про це він заявив під час урочистого відкриття нового навчально-лабораторного корпусу цього закладу, що відбулося за участю Прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Володимир Яцуба повідомив, що до наступного року фахівці міністерства та коледжу спільно підготують серйозну програму розвитку Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну. `Ми її включимо в наступний рік у співфінансування разом з Київською міською адміністрацією, і зробимо так, щоб це був кращий навчальний заклад для будівельників усієї України`, - запевнив він.

Вітаючи викладачів та студентів з відкриттям нового корпусу, Міністр зазначив, що саме сьогодні у цьому навчальному закладі закладається майбутнє України, `тому що саме будівельники будують нову Україну`. Він також підкреслив важливість розвитку будівельної галузі, як основи на шляху здійснення економічних реформ. `Без будівництва не буде ніякої реформи`, - наголосив Міністр.

Володимир Яцуба також вручив нагороди від Міністерства кращим викладачам та студентам навчального закладу. У свою чергу Перший заступник Голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов для працівників коледжу вручив ордер на трикімнатну квартиру.

У своєму слові він підкреслив, що за 60 років свого функціонування з цього закладу вийшло майже 50 тисяч випускників, які будували і будуть Україну, серед яких є і Герої України, і колишній Прем’єр-міністр, і міський голова, і народні депутати. `Це підтверджує те, що тут готують фахівців найвищого ґатунку. Тут закладають фундамент, який дає можливість досягати будь-якому випускнику, будь-якій особистості найбільших професійних вершин, які вони ставили перед собою`, - зазначив Олександр Попов. На сьогодні, за його словами, керівництво міської влади ставить перед собою завдання зробити Київ найкращою європейською столицею. `Безумовно, що це потребує великих інвестицій: і приватних, і відновлення державного будівництва житла. Кожен з випускників найде тут свою перспективу. Я переконаний, що ми разом такі амбіційні плани зробимо реальністю`, - наголосив він.

У заході також взяли участь Віце-прем`єр-міністр Віктор Тихонов, Голова комітету Верховної ради з питань будівництва Володимир Рибак, заступник Міністра освіти і науки Євген Сулима, Голова Солом’янської районної державної адміністрації у м. Києві Іван Сидоров, народні депутати, представники будівельних організацій, а також посольств іноземних держав, студенти яких навчаються в технікумі, та громадських організацій.

http://minregionbud.gov.ua/
Ідентифікатор: 7974