Андрій Клюєв доручив протягом жовтня допрацювати програми з інвестицій та будівництва по кожному регіону

Перший віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв доручив керівникам обласних державних адміністрацій спільно з Мінфіном та Мінрегіонбудом протягом жовтня допрацювати та погодити з Урядом всі програми з інвестицій та будівництва по кожному регіону.

Як заявив він на селекторній нараді за участі всіх керівників областей, міст Києва та Севастополя, цей процес повинен проходити узгоджено з процесом підготовки державного бюджету на наступний рік. За словами Першого віце-прем’єр-міністра, частина коштів для реалізації цих програм буде врахована в державному бюджеті, частина – в місцевих. Кабінет Міністрів буде виділяти найважливіші проекти по кожному регіону, виділятиме державні гарантії під серйозні самоокупні інвестиційні проекти, буде підключати вітчизняні та міжнародні банки.

`Ми з вами повинні будувати житло, промислові та інфраструктурні проекти по всіх регіонах України`, - заявив Андрій Клюєв.

`Ми створимо графіки реалізації всіх цих проектів та будемо їх разом виконувати`, - заявив Перший віце-прем’єр-міністр України.

http://www.kmu.gov.ua/
Ідентифікатор: 7973