Розпочався монтаж профнастилу даху нового терміналу львівського аеропорту

Розпочався монтаж профнастилу даху нового терміналу львівського аеропорту

Роботи з монтажу металевого профнастилу даху розпочалися на будівництві нового терміналу львівського аеропорту. На сьогодні змонтовано 2600 м² гофрованого покриття. Воно стане основою для наступних шарів тепло-, паро- та гідроізоляції. Верхнім покриттям даху має стати алюмінієвий настил. Його виготовить німецька компанія `Zambelli`.

Також на об’єкті тривають роботи з монтажу металевих конструкцій даху. Наразі будівельники встановили 20 металоконструкцій над головною спорудою і сім – над галереєю терміналу. Окрім того, було змонтовано 12 металоконструкцій фасаду. Планується, що роботи з влаштування даху та фасадних систем основної частини будівлі будуть закінчені до кінця цього року.

Поряд з цим, на новому терміналі тривають будівельно-монтажні роботи з улаштування монолітних плит перекриття на всіх рівнях. Станом на сьогодні виконано 92% робіт на першому поверсі, 85% – на другому та 65%– на третьому поверхах споруди. Зроблено 90% робіт зі зведення монолітних колон. Будівельники завершили монтаж 70% зовнішніх та внутрішніх стін першого поверху основної споруди. Також розпочалося встановлення систем опалення та вентиляції.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 7953