Готовність траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине складає понад 70%

Готовність траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине складає понад 70%

2010 року на будівництво дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине заплановане виділення 441 млн грн. з державного бюджету. Про це під час засідання організаційного комітету з підготовки і проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу розповів донецький міський голова Олександр Лук’янченко, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

`Розпорядженням Кабінету Міністрів України був затверджений перелік об`єктів будівництва, реконструкції і капітального ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення: Автомобільна дорога Знам’янка - Луганськ - Ізварине. На реалізацію цього проекту на 2010 рік заплановано 441 млн грн. з державного бюджету, на будівництво дороги в обхід міста Донецька, 4 черги передбачено 10 млн грн. з державного бюджету. Крім того, затверджено 41,6 млн грн. на проектні роботи`, - сказав мер.

До програми підготовки Донецька до Євро-2012 включена реконструкція 48 комунальних доріг. `Враховуючи передбачуване велике навантаження на транспортну інфраструктуру, проводяться роботи з реконструкції доріг. Лише 2010 року на ці цілі виділено 80 млн грн., 50 - млн грн. з державного бюджету і понад 30 млн грн. - з місцевого бюджету. До міської цільової програми внесена реконструкція 48 доріг комунальної власності`, - сказав О. Лук’янченко.

Як раніше повідомляв УКРІНФОРМ, ТОВ `Дорожнє будівництво `Альтком` відновило роботи з реконструкції окружної траси в обхід Донецька, про що повідомив начальник БУ-1 Олександр Валуйкін. Компанія продовжує будівництво найзавантаженішої в регіоні траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине на ділянці від Донецька до кордону з Дніпропетровською областю. На сьогодні готовність об`єкту складає понад 70%.

Олена Васіна, Укрінформ
http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 7808