Наступного року в Україні здадуть в експлуатацію 720 кілометрів доріг

Наступного року в Україні здадуть в експлуатацію 720 кілометрів доріг

У 2010 році в Україні мають здати в експлуатацію 720 кілометрів доріг, які є частиною головних українських транзитних шляхів. Про це під час зустрічі із Президентом України Віктором Януковичем сказав голова Державної служби автомобільних доріг Володимир Демішкан.

За словами останнього, планові заходи з будівництва та реконструкції дорожнього покриття на 2010 рік перегукуються із програмою підготовки країни до Євро-2012.

`Вже у 2010 році ми плануємо здати в експлуатацію 720 км доріг. До того ж, це головні напрямки наших транзитних шляхів. Йдеться, зокрема, про автомагістраль Київ – Львів (60 км з 240 км будуть здані в експлуатацію до Дня Незалежності), об’їзну дорогу навколо Луганська, будівництво якої планується завершити у жовтні. Кілька днів тому завершилося спорудження другої черги об’їзду навколо Чернівців`, – повідомив Володимир Демішкан.

Окрім того, за словами голови Державної служби автомобільних доріг, цього року буде здано в експлуатацію 100 км об’їзної дороги навколо Харкова, що є дуже важливим у контексті підготовки до Євро-2012. `Роботи ведуться надзвичайно потужно. Працюємо майже 24 години на добу`, – відзначив пан Демішкан.

Керівник Держслужби автодоріг також доповів Президентові, що через три місяці планується завершити будівництво шляхопроводу в Жулянах. `Це надзвичайно важкий об’єкт, але ми все спланували, і він буде цього року зданий в експлуатацію`, – резюмував Володимир Демішкан.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 7799