Донні аератори для водойм Aqua Control

Придбання компанії Aeration Technologies, Inc. дозволило компанії Aqua Control (Аква Контрол) стати світовим лідером не тільки в області плаваючих фонтанів-аераторів, але й у сегменті донних аераторів для водойм. У 2009 році донні аератори отримали європейський сертифікат СЕ, а з цього року почали продаватися в Україні.

Три серії різних за продуктивністю аераторів Aqua Control (SP, AirEco і AirPro) для площі поверхні водойми від 40 до 110 000 кв.м задовольнять будь-які потреби. Аератори серій AirEco і AirPro виготовляються безпосередньо на заводі в штаті Іллінойс (США).

Донні аератори для водойм Aqua Control представляють собою готові комплекти, розроблені для легкої установки на декоративних і риборозплідних водоймах різної площі і глибини. Наші аератори ефективно насичують воду киснем, дозволяючи нормально розвиватися рибам та корисним бактеріям, запобігаючи зростання водоростей і розмноження комарів, забезпечуючи циркуляцію води з дна до поверхні водойми, виводячи шкідливі гази і усуваючи неприємні запахи застійної води.

При використанні взимку аератори ефективні для освіти незамерзаючої водної поверхні.

Ексклюзивний дистриб`ютор Aqua Control в Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 467 XX XX +380 44 467 6532
Ідентифікатор: 7769