Обсяги будівництва в Донецькій області скоротилися на 20%

Обсяги будівництва в Донецькій області скоротилися на 20%

За січень-червень 2010 будівельними підприємствами Донецької області, що працюють за контрактами підряду, а також підприємствами, що виконують будівельні роботи господарським способом, виконано будівельних робіт на 1338,6 млн. грн., Що менше січня-червня минулого року на 19,6% (у порівнянних цінах).
Про це повідомляє Головне управління статистики в Донецькій області.

Згідно з даними, при цьому питома вага будівельних підприємств, які з початку року взагалі не працювали, збільшився з 18,9% у січні-червні 2009 року до 28,1% у січні-червні 2010 року.

`Підприємства, що займаються будівництвом будівель і споруд та забезпечили з початку року 84,5% обласного обсягу, понизили обсяги будівництва порівняно з січнем-червнем минулого року на 21,2%`, - наголошується в звіті.

У повідомленні також сказано, що підприємства, що займаються установкою інженерного устаткування будівель і споруд, знизили виконані у січні-червні обсяги в порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 14,8%, на них припадало 9,8% обласного обсягу будівельних робіт.

Підприємства, що виконують підготовку будівельних ділянок, збільшили обсяги робіт на 4,3%, їх питома вага в обласному обсязі виконаних за січень-червень будівельних робіт склав 5,4%, повідомило донецьке видання `Новості.dn`

Нагадаємо, за січень-травень 2010 будівельними підприємствами Донецької області, що працюють за контрактами підряду, а також підприємствами, що виконують будівельні роботи господарським способом, виконано будівельних робіт на 1062,2 млн. грн., Що менше січня-травня минулого року на 21% (у порівнянних цінах).

http://building.ua/
Ідентифікатор: 7760