Для будівництва житла чернівчанам виділили 138 земельних ділянок

Для будівництва індивідуального житла у Чернівцях із земель запасу міста за півроку виділили 138 земельних ділянок. Окрім того, містобудівні умови й обмеження забудови земельних ділянок надано для будівництва одинадцяти багатоквартирних житлових будинків. Про це ЗІКу повідомив 29 липня директор департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради Анатолій Юрчак.

Рішенням сесії міської ради у Чернівцях у цьому році затверджено детальний план житлової садибної забудови на вулиці Галицький шлях площею 4,28 га. Здійснюється збір вихідних даних для проектування та розроблення детального плану забудови регенерації житлового кварталу вул. Ю.Гагаріна від вул. Бережанської до вул. Корсунської, а також житлового кварталу, обмеженого вулицями Миру – Авангардної – У.Кармелюка – проспектом Незалежності.

За рахунок пайової участі ТОВ `Галактика` у розвитку інфраструктури міста триває також будівництво інженерних мереж для нового житлового кварталу, обмеженого вулицями Червоноармійською, Сторожинецькою, Рівненською та проспектом Незалежності.

За словами Анатолія Юрчака, нині у місті вживаються заходи щодо вилучення під забудову перспективних земельних ділянок, які зайняті під сільськогосподарські угіддя.

http://zik.com.ua/
Ідентифікатор: 7761