Вагонка дерев'яна (Липа, вільха, Сосна, Ясень) - Вінниця

Об'єкт компанії Петренко В. І.

Вагонка дерев'яна (Липа, вільха, Сосна, Ясень) - Вінниця

Вагонка дерев'яна в наявності на складі в м.Вінниця і під замовлення. Різні породи дерева, варіації вагонки в розмірі та сорті. Правильна геометрія, сушка та дотримання всіх стандартів статевої дошки - гарантія якості!

Дивіться варіанти в каталозі на нашому сайті, а краще побачити в живу і помацати у нас на складі у Вінниці. При всьому бажанні, на фотографіях неможливо передати найвищу якість і прекрасну текстуру дерева дошки.

Вагонка ясен - Вищий сорт - зі складу дошки Вінниця

Вагонка з ясена - це дорого і шикарно! Спокійна переливається фактура стане багатим доповненням вишуканого інтер'єру! Ясень ніколи не поміняє свій приємний світло-бежевий колір під дією сонця, від нього завжди буде виходити солідність і грунтовність.

Ясень не тільки красивий, але і практичний. Це тверда порода - на ньому ніколи не залишаться подряпини або вм'ятини, його не їдять шкідники, які не подолають гризуни, йому не страшно гниття - він вічний!

Вагонку з ясена ми робимо в євро профілі і гладку - профіль "штиль" з маленької фаскою і тільки у вищому сорті, без сучків і інших природних і технологічних вад.

Вагонка вищий сорт 15 * 85 мм. Сосна цільна безшовна - зі складу дошки Вінниця

Вагонка сосна вищий сорт, без сучків з відмінною обробкою і геометрією. Товщина 15 мм., Ширина 85 мм., Довжина від 1,0 до 4,7 м. Профіль гладкий, односторонній типу "штиль". Товщина 15 мм. і спеціальні фрезерування на задній стороні вагонки дозволяють сформувати стабільний профіль з міцною п'ятою для кріплення і глибоким замком типу "шпунт-гребінь" для надійного монтажу.

Всі сучки та інші природні або виробничі дефекти виключені, внаслідок чого утворився ряд проміжних довжин вагонки вищого сорту. Довжина вагонки від 1,0 до 4,7 метра, з кроком 10 см. Це дає додаткову можливість заощадити на обрізаннях, якщо, перед тим як купити вагонку, врахувати розміри приміщень, які будуть обшивати. Завжди важливо пам'ятати, що обрізки дорого коштують і втрати на них більше ніж на ціні вагонки.
Вагонка безшовна сосна 15 * 130 мм. - зі складу дошки Вінниця

Якість нашої дерев'яної вагонки ми оцінюємо як дуже високу. Профіль типу "штиль". Це гладка, безшовна вагонка з фасками на бічних сторонах.

Розміри: ширина 130 мм., Товщина 15 мм. При горизонтальному укладанні, така вагонка може застосовуватися замість фальш бруса або блок хауса всередині приміщень.

Вагонка має глибокий замок, зручну п'яту для кріплення, велику товщину, спеціальну фрезерування на задній частині для вентиляції, жорсткості і стійкості на монтажній рейці, хорошу сушку і обробку.

Вагонка вільха 15х80 мм. євро, 15х130 мм. гладка безшовна - 1 сорт, Вищий сорт - зі складу дошки Вінниця

Реалізація об'єкта — 2020 рік
Додано: 10.06.2020
Ідентифікатор: 14142

Ще об'єкти

Дошка Вінниця — Петренко В. И.
Склад дошки Вінниця — Петренко В. И.