Продаж дошки підлоги в Вінниці

Об'єкт компанії Петренко В. І.

Продаж дошки підлоги в Вінниці

Купити Дошку підлоги і паркетну дошку можна у нас в наявності на складі в м.Вінниця і під замовлення. Різні породи дерева, варіації дошки в розмірі та сорті.

Правильна геометрія дошки підлоги, сушка та дотримання всіх стандартів підлоги дошки - гарантія якості! Дивіться варіанти в каталозі у нас на сайті https://doski.in.ua/cat.html, а краще побачити в живу і помацати у нас на складі у Вінниці. При всьому бажанні, на фотографіях неможливо передати найвищу якість і прекрасну текстуру дерева дошки.

Дошка для підлоги сосна 35 мм., Масив цільна - Вищий сорт - Вінниця

Класична шпунтована дошка підлоги великої товщини і ширини з цілісного масиву деревини з з'єднанням типу шпунт-гребінь.

Дошка підлоги сосна 40 мм . 35 мм. Цілісна - 1 сорт, 2 сорт - зі складу дошки Вінниця

Підлога дошка виконана за класичною технологією. Товста, широка, важка - застосовується там, де в першу чергу необхідно отримати дуже міцний і відносно недорогий підлогу при ширшому відстані між опорами (лагами).

Підлога дошка товщиною 40 мм. виконана з маленькою фаскою. При ширині 135 мм., Це дуже потужна дошка, міцність якої є її головною перевагою. При таких розмірах, домогтися бездоганною збірки шпунтованої дошки підлоги досить не просто і невелика фаска на бічних гранях допоможе візуально приховати невеликі похибки монтажу і надати підлозі виразний, оригінальний вид.

1 сорт - припускає хорошу геометрію і стикування при нормальній вологості (12-14%) і допускає невеликі, невипадние темні сучки в незначній кількості.

2 сорт - допускає такі "неприємності", як зміна кольору, не декоративні сучки, відколи, похибки обробки, незначні спотворення геометрії профілю, які не впливають на стиковку, що випали сучки і шорсткості поверхні. Ця дошка підлоги призначена для монтажу первинної площині під вторинне покриття (ламінат, ковролін, паркет, лінолеум).

2 плюс сорт - в нашому розумінні, це вже не перший сорт, але ще й не другий. При гарній "стикування" і оптимальної вологості, ця дошка має трохи більше контрастних сучків, смоляних кишень, серцевин і інших "похибок" декоративного характеру ніж в 1 сорт. При невеликій доробці, ця дошка підлоги впевнено збереться в відмінну площину, без щілин і ступенів. Під щільним покриттям відрізнити її від 1 сорту буде не просто. Дивно, але в зборі і під лаком ці "натуральні недоліки" виглядають дуже оригінально!

Дошка підлоги сосна 25 мм. масив - 1 сорт - зі складу дошки Вінниця

Наша дошка для підлоги 25 мм. має односторонній профіль забезпечує точну відповідність і являє собою стандартну сортування на 1 і 2 сорт, у відповідних цінових категоріях.

Дошка підлоги 26 мм. зрощена - 1 сорт - зі складу дошки Вінниця

Варіант дошки підлоги з фаскою дає на місці з'єднання сусідніх дощок маленьку канавку, яка крім декоративного призначення ще й "маскує" можливі неточності зборки або профілю.

Дошка підлоги 20 мм. сосна зрощена (з фаскою) - зі складу дошки Вінниця

Реалізація об'єкта — 2020 рік
Додано: 10.06.2020
Ідентифікатор: 14140

Ще об'єкти

Дошка Вінниця — Петренко В. И.
Склад дошки Вінниця — Петренко В. И.