Нові поплавкові вимикачі для питної води від Lovato Electric

Нові поплавкові вимикачі для питної води від Lovato Electric

Lovato Electric розширює асортимент поплавкових вимикачів новими LVFS A1 D..., які ідеально підходять для напоїв, питної води та споруджень, таких як акведуки, фонтани, акваріуми, рибні розплідники, басейни тощо.
Цей поплавковий вимикач має двокамерну оболонку в нетоксичному поліпропілені, він обладнаний вбудованою сферою з нержавіючої сталі і має AC8 санітарно сертифікований харчовий атестат ACS (Attestation de Conformité Sanitaire). Давач має ізоляцію ПВХ (полівінілхлорид) оболонки для постійного використання в питній воді та в харчовій промисловості.

Його перевага в тому, що він поставляється в стандартній комплектації, з нержавіючої сталі AISI 316 — надзвичайно міцного матеріалу, і ідеально підходить для застосування в харчовій промисловості.

Є 5 версій, диференційованих по довжині кабелю: 3, 5,10,15 і 20 метрів.

Всі варіанти мають внутрішній перемикаючий контакт 10A 250VAC AC1, який працює відповідно до рівня рідини, де розташований поплавок.

Кабелі типу 3х1 (3 дроти з перетином 1мм2).

Це дозволяє користувачеві обирати функцію заповнення та спорожнення під час підключення регулятора.

Новий LVFS A1 D... сертифікований ACS (Attestation de Conformité Sanitaire) і відповідає IEC / EN 60730-1 та IEC / EN 60730-2-15.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 14624