Carlo Gavazzi представили нову серію твердотільних реле - RL

Carlo Gavazzi представили нову серію твердотільних реле - RL

Carlo Gavazzi Automation, міжнародна група з виробництва електроніки, представляє нову серію твердотільних реле та твердотільних контакторів – серію RL.
Серія RL складається з однополюсних твердотільних реле змінного струму, які підходять для резистивних навантажень. У серії доступні дві версії – RLC та RLS. RLC має вбудований радіатор, а його ширина варіюється від 17,8 мм до 22,5 мм. Вихід RLC складається з TRIAC. RLS має ширину виробу всього 17,8 мм та призначений для монтажу на шасі або на зовнішній радіатор. Вихід RLS також складається із симістора. Один варіант серії RLS доступний з тиристорами, розташованими впритул один до одного (RLS..H).
Вихід RL має вбудований захист від перенапруги, щоб запобігти пошкодженню твердотільного реле через неконтрольовані стрибки напруги і, отже, звести до мінімуму порушення продуктивності.
Серія RL підходить для будь-яких систем опалення, що потребують стабільної температури, де простір на панелі обмежений і де необхідно уникати незапланованого простою обладнання. Типовими областями застосування є машини для лиття пластмас під тиском, кавомашини, електроприлади для приготування їжі та печі для оплавлення
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 15409