Дизельний генератор WattStream WS22-FS1 – новинка на Vitaltechno

Дизельний генератор WattStream WS22-FS1 – новинка на Vitaltechno

В інтернет-магазині «Vitaltechno» тепер можна купити дизельний генератор WattStream WS22-FS1. Новинка оснащена якісним чотиритактним двигуном Fawde з частотою обертання 1500 об/хв. Передбачена водяна система охолодження. Ця стаціонарна енергостанція зможе подавати електроенергію у повному обсязі до будівельного майданчика, торговельної точки, офісного приміщення, приватного будинку тощо. Номінальна потужність становить 12 кВт, а максимальна – 13 кВт.
Об’єм паливного бака досягає 60 л. Цей генератор економно споживає дизель – усього 2,7 л на годину. Він здатен забезпечити безперервну роботу протягом 22 годин без дозаправлення. Водночас рівень шуму під час цього невисокий, він становить 68 дБА. Серед оснащення електростанції є міцний ізольований кожух, який надійно захищає пристрій від зовнішнього впливу. До того ж корпус має спеціальне антикорозійне покриття. Розміри моделі становлять 202х91х117 см, а важить вона 750 кг.
Дизельним генератором WattStream WS22-FS1 дуже зручно керувати завдяки інформативному електронному дисплею. До того ж цей пристрій відрізняється універсальністю, високою ефективністю, безпекою та надійністю. Його виготовляють відповідно до міжнародних стандартів на спеціалізованому заводі WattStream. Зручність у використанні забезпечена ретельно продуманою конструкцією, яка невимоглива до навколишнього середовища.
Замовляйте стаціонарну дизельну енергостанцію WattStream WS22-FS1 на сайті «Vitaltechno», щоб отримати якісне обладнання за вигідною вартістю. Отримати безоплатну консультацію можна, зателефонувавши за номером:,або.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 15569