Представляємо термоблок міжповерхового перекриття Simja TB-P
При з'єднанні блоків між собою утворюються поздовжні порожнини, в які укладається арматура, пов'язана по 4 шт. (також можливе застосування, наприклад, двотавра). Зверху на блоки укладається ув'язана арматура з осередком 100х100 мм та заливається бетоном. Термоблоки, що служили опалубкою, так і залишаються в перекритті і є дуже ефективною теплозвукоізоляцією.

Представляємо термоблок міжповерхового перекриття Simja TB-P

Термоблок перекриття т.м. "Сім'я" призначений для формування міжповерхових перекриттів у системі будівництва Термодім або у класичних системах.
Сам термоблок є елементом, виготовленим з полістиролу методом термоудару, розміром 500х700 мм максимальна товщина 175 мм. При з'єднанні блоків між собою утворюються поздовжні порожнини, в які укладається арматура, пов'язана по 4 шт. (також можливе застосування, наприклад, двотавра). Зверху на блоки укладається ув'язана арматура з осередком 100х100 мм та заливається бетоном. Термоблоки, що служили опалубкою, так і залишаються у перекритті і є дуже ефективною теплозвукоізоляцією. А, оскільки, залізобетонне перекриття при його лиття з'єднується з стінами будівлі, що несуть, конструкція в цілому є дуже міцною. До того ж нижня частина перекриття (пінополістирол) має рівну поверхню і дуже просто отримати ідеально рівну стелю за допомогою клею для полістиролу і склосітки 5х5 мм.
Головні переваги застосування блоку перекриття:
• дуже ефективна теплозвукоізоляція;
• величезна економія бетону, порівняно з класичним монолітом, за тієї ж несучої здатності, і як наслідок зменшення маси споруди;
• нема потреби використовувати підйомну техніку.
• при будівництві поєднуються два процеси: формування самого перекриття та його утеплення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 67 101 XX XX +380 67 101 1712
+380 67 101 XX XX +380 50 496 2888
Ідентифікатор: 15423