Ковальська поступово відновлює роботу
Фото: ПБГ Ковальська

Ковальська поступово відновлює роботу

У квітні Промислово-будівельна група «Ковальська» почала відновлювати діяльність. Про це заявила Конфедерація будівельників України (КБУ) на своїй сторінці у Facebook. Ковальська є членом Ради директорів КБУ, уточнює BAU.ua.

З дня повномасштабного вторгнення росії в Україну більшість активів компанії було зупинено, а близько 10% співробітників мобілізовано.
З квітня Групі вдалося відновити виробництво на трьох заводах у Києві, кар’єрах Житомирської області та будівельному хабі у Львівській області.
На київських будівельних майданчиках роботи ще не відновлено.
Також оцінюється пошкодження чернігівської «Будіндустрії» від артилерійських обстрілів для початку ремонтних робіт.

Діяльність новокаховської «Енерджи Продакт» призупинена до відновлення контролю над містом українською владою.

«Наше поступове відновлення має стати позитивним сигналом для інших індустрій. Ми усвідомлюємо рівень руйнувань, який зазнало багато населених пунктів і що багатьом людям, які переїжджали від війни на захід, нема куди повертатись. Тому ми почали роботу з переїзду частини виробничих потужностей у західний регіон, щоб підтримати будівельну галузь там, де це потрібно Україні сьогодні», — наголосив Генеральний директор ПБГ «Ковальська» Сергій Пилипенко.

Робоча група наразі аналізує попит та перспективи локального ринку в західній Україні та доцільність переїзду частини потужностей.
Ідентифікатор: 15315