Забудовникам пропонують рішення для терморозриву плит перекриття
Фото: Schock

Забудовникам пропонують рішення для терморозриву плит перекриття

Німецький постачальник будівельних рішень Schock пропонує підвищити енергоефективність будівель через видалення мостику холода від виступаючих на фасаді плит. Schock Isokorb забезпечує терморозрив між консольним елементом і плитою перекриття. Мова йде про балконні плити, тераси, парапети, навіси для даху та горища.

Як частина теплоізоляції Schock Isokorb запобігає передачі тепла через виступаючі частини фасаду як у холодних, так і в теплих регіонах. Якщо в північних районах необхідно зменшити втрати тепла взимку, то на півдні — запобігти нагріванню плит перекриття в жаркі періоди. Фахівці компанії звертають увагу забудовників, що з більш ефективною системою ізоляції, можна буде використовувати дешевші системи для опалення чи охолодження.

Продукт сертифікований Інститутом пасивного будинку в Дармштадті, Німеччина. А нещодавно здобув схвалення від американського агентства ICC-ES, яке здійснює технічне оцінювання будівельної продукції й матеріалів та видає звіти щодо відповідності будівельному коду.

Компанія пропонує продукти в залежно від з'єднання: бетон до бетону, бетон до сталі або сталь до сталі. Це опорні елементи і їх можна навантажувати. Вони забезпечують цілісність конструкції та дають можливість реалізовувати енергоефективні проєкти.
Ідентифікатор: 14945