KyivBuild-2016 підбив перші підсумки
Premier Expo

KyivBuild-2016 підбив перші підсумки

2-4 березня 2016 року в Києві відбулась 20-а, ювілейна міжнародна будівельна виставка KyivBuild. Останнім часом на українському будівельному ринку з’явились позитивні тенденції, що підтверджують успішні підсумки виставки: кількість учасників та відвідувачів збільшилась більш ніж у 3 рази, порівняно із минулим роком, і склала 220 компаній та 11 927 чоловік, відповідно.

Зокрема, завдяки програмі shuttle bus, виставку відвідали понад 200 зацікавлених фахівців з регіонів. Програма KyivBuild Shuttle Bus – це безкоштовний сервіс з доставки відвідувачів виставки з регіонів. У 2016 році трансфером скористались будівельники, покрівельники та архітекториз з Одеси, Львова, Дніпропетровська, Кривого Рогу, Полтави, Харкова.

В рамках виставки відбулось понад 40 майстер-класів від провідних виробників та постачальників будматеріалів і технологій. У програмі конференцій, включно із 1-им Національним з’їздом дистриб’юторів і виробників будівельних матеріалів, взяли участь понад 600 чоловік.

Також успішною була байєрська програма, у рамках якої відбулась низка переговорів щодо співпраці у галузі закупівель будівельної продукції. Виставку відвідали 109 байєрів з найбільших мережевих магазинів, таких як Епіцентр, Будмен, Будмакс, Фоззі Груп, Олді.

Організатори виставки продовжують підбивати підсумки, але вже очевидно, що KyivBuild-2106 підтвердила репутацію найбільшої події на будівельному ринку України, яка відбувається напередодні сезону і є ефективним майданчиком для пошуку нових партнерів, знайомства з новинками продукції та передовими технологіями будівництва.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 13374