«Фасад-2016» покаже як досягти енергоефективності будівлі
Експо-центр Метеор

«Фасад-2016» покаже як досягти енергоефективності будівлі

Це вже незаперечний факт, що актуальність теми енергозбереження торкнулося як виробників цієї галузі так і пересічного громадянина нашої країни. На тлі постійно зростаючих цін на енергоресурси питання впровадження в Україні технологій будівництва, дозволяють розумно використовувати енергію, економити до 70% коштів і оптимізувати витрати на експлуатацію будівлі, стає все більш важливими. Енергозберігаючі технології добре нам відомі, а для ряду європейських країн вже давно не є інноваційними. Незважаючи на існуючий досвід, в Україні вони не особливо активно використовуються.

Одна з причин досить млявий попит на енергоефективні будівлі - незнання або відсутність звички у сучасного покупця рахувати власні гроші.

Основним фактором, що уповільнює впровадження енергозберігаючих технологій в Україні, є відсутність якісного інформування та обізнаності з боку власників житла, а також державного стимулювання енергоефективних технологій у будівництві.

Тому ми вирішили зібрати на одному майданчику компанії, які розкажуть і покажуть основні тенденції та технології. Головна мета виставки «Фасад 2016» — показати фахівцям у галузі будівництва і приватним особам, які зацікавлені в енергозбереженні, як це правильно, професійно, а головне ефективно впровадити в життя.

Приходьте на виставку і побачите все на власні очі, понад 100 компаній готуються до зустрічі з вами. Ми хочемо показати вам: як досягти енергоефективності будівлі; як застосувати пристрій якісної теплоізоляції огороджувальних конструкцій; як використовувати опалювальні котли з високим ККД або установку іншого енергоефективного кліматичного обладнання; як пристосовувати віконні системи, що дозволяють зберігати стабільний температурний режим у приміщенні незалежно від кліматичних умов і т. д. Всі ці аспекти будуть представлені на виставці «Фасад 2016». Ми чекаємо Вас 7-9 квітня 2016 року в м.Дніпропетровську вул. Січеславська набережна, 53.

Починаючи з 2001 року виставка об'єднує найбільших виробників матеріалів, інструментів і обладнання для будівництва, професіоналів в області ландшафтного дизайну з усіх регіонів України. Команда учасників «Фасад 2016» поставила головну мету — відповісти на питання, що цікавлять, присвячені основним тенденціям на ринку будівництва, ландшафту та благоустрою присадибної території. А саме:
- Створити унікальний будівельний проект;
які матеріали і обладнання застосувати в будівництві та облаштуванні;
- Впровадити енергоефективні рішення при будівництві;
- Використовувати нові технології для заощадження тепла;
- Упорядкувати присадибну ділянку і створити ландшафтний дизайн.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 562 35 XX XX +380 562 357 357
+380 562 35 XX XX +380 67 539 2935
+380 562 35 XX XX +380 562 357 357
Ідентифікатор: 13324