Обережно! Підробка обігрівачів UDEN-S!

Обережно! Підробка обігрівачів UDEN-S!

Дорогі клієнти!
Величезний попит на енергозберігаючі інфрачервоні обігрівачі не тільки породжує велику кількість пропозицій від гідних вітчизняних та зарубіжних виробників, але й, на жаль, спонукає недобросовісні компанії просувати на ринок фальсифікат, незаконно використовуючи чуже ім’я та бренд.
З подібною ситуацією недавно, у черговий раз за 9 років роботи, зіткнулася наша компанія. Дилери UDEN-S у регіонах повідомили, що якісь шахраї під брендом UDEN-S намагаються продати панельні обігрівачі сумнівного походження зі знижкою 40%. Ця продукція не має жодного відношення до продукції UDEN-S, за неї ніхто не несе відповідальності, вона не підлягає гарантійному обслуговуванню. Ні виробник, ні дилери не реалізують обігрівачі UDEN-S у роздріб з подібною знижкою, тому ціна, значно нижча, ніж вказана на сайті, повинна викликати у вас сумніви – обігрівачі можуть виявитися підробкою.
Будь ласка, будьте уважні при купівлі обігрівачів. Бажання зекономити, не думаючи про наслідки, може призвести до того, що вам доведеться витратити вдвічі більше на ремонт опалювальних приладів або на придбання нової техніки. Адже немає жодної впевненості в тому, що підробка виготовлена з якісних матеріалів, має потрібні властивості, технічні характеристики та належний електрозахист. Це може загрожувати не тільки бізнесу компаній-розповсюджувачів, але й здоров’ю людей.

Перевірити оригінальність обігрівачів UDEN-S можна, звернувши увагу на такі зовнішні ознаки:
• Кожен опалювальний прилад акуратно запакований в індивідуальну заводську коробку (гофрокартон, пінопласт).
• Грані упаковки завжди закріплені фірмовим оранжевим скотчем з логотипом UDEN-S та контактами компанії трьома мовами.
• У правій верхній частині коробки розміщена спеціальна етикетка з вказаною назвою моделі обігрівача.
• У коробці крім опалювального приладу знаходяться набір кріплень та технічний паспорт на виріб з гарантійним талоном, який заповнює продавець.
Для всіх обігрівачів UDEN-S гарантія складає 5 років. Якщо пропонована гарантія менша або більша, то перед вами підробка.
• На тильній стороні усіх обігрівачів UDEN-S (над захисною кришкою контактів) розташована спеціальна термостійка етикетка з інформацією про прилад.
• У лівій верхній частині фасадної сторони обігрівачів (моделі УДЕН-700, -500, -500Д, -300) є штампована назва торгової марки.

У разі виявлення продукції, яка викликає сумніви щодо її походження, переконливо просимо звертатися у відділ продажів UDEN-S.

Ми сподіваємося, що наші клієнти у повній мірі зможуть оцінити якість енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S, купуючи їх у офіційних дилерів UDEN-S. Щоб дізнатися їх контакти у вашому населеному пункті, зверніться за вказаними на сайті телефонами.

Тепла та краси вам!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
+380 522 27 XX XX +380 99 027 2098
+380 522 27 XX XX +380 522 278 279
Ідентифікатор: 13196