«Марафон проектів» - ексклюзивно для учасників Міжнародного форуму будівництва, архітектури та нерухомості
КМКЯ

«Марафон проектів» - ексклюзивно для учасників Міжнародного форуму будівництва, архітектури та нерухомості

Вперше в Україні в рамках Міжнародного форуму будівництва, архітектури та нерухомості (16-18 вересня 2015 року, ВЦ КиївЕкспоПлаза, м.Київ) відбудеться унікальний захід - «Марафон проектів». В рамках «Марафону» будуть представлені близько 50 проектів перспективної забудови Києва і Київської області. Провідні архітектори, в режимі нон-стоп, протягом трьох днів презентують проекти житлових і громадських будівель, а також об'єктів соціального призначення, будівництво яких планується в 2016-2018 роках.
Відкриють марафон Сергій Целовальник, головний архітектор Києва та Наталя Мошинськая, головний архітектор Київської області. Спікери розкажуть про перспективи розвитку київського регіону, процеси розробки генеральних планів та детальних планів територій, хід адміністративної реформи, розвиток інженерної інфраструктури та багато іншого.
Також виступлять архітектори районів, які входять до Київського регіону, з інформацією про перспективний розвиток Київської області.

У програмі марафону заплановано виступ керівників провідних архітектурних організацій та майстерень з презентаціями проектів перспективної забудови, будівництво яких планується найближчим часом.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 13060