Міжнародна виставка ефективних технологій для дому Comfort House відкрита!
Фото: Яна Шапран, BAU.ua

Міжнародна виставка ефективних технологій для дому Comfort House відкрита!

17 вересня відбулося відкриття Міжнародної спеціалізованої виставки Comfort House. Цього сезону виставка виступила як єдиний унікальний комплексний проект з виставками «Будівництво та архітектура» і «Дерев'яний дім» з метою представити весь спектр будівельно-архітектурних послуг від планування до готових рішень.
Експозиції виставок демонструє всю різноманітність нових технологій та інноваційних матеріалів для будівництва та облаштування ідеального сучасно житла - останні розробки та унікальні ідеї, що дозволяють заощадити, раціонально використовуючи ресурси, і в той же час створити безпечний, високо функціональний і головне - ідеально комфортний будинок на будь-який смак.
18 вересня, в 13:00, в павільйоні №1 (стенд А136) ВЦ КиївЕкспоПлаза, в рамках виставки пройде прес-конференція присвячена старту другого ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «АРХІТЕКТУРНА ПРЕМІЯ АРХІХІТ». Конкурс «Архітектурна премія «Архіхіт» - конкурс в області архітектурного проектування житлових і громадських будівель, який проводиться серед професійної аудиторії архітекторів, дизайнерів, архітектурних і дизайн-бюро. У Конкурсі беруть участь архітектурні проекти нереалізованих будов, приватних будинків і громадських приміщень.
18 вересня о 14:00 в пав №1, к / залі №1 пройде МАЙСТЕР-КЛАС ВІД КОМПАНІЇ «АРХИМАТИКА» - головні секрети і важливі нюанси ефективного проектування.
В ході майстер-класу будуть розкриті дві головніший теми: «Оптимізація процесу проектування (bim) - від концепції до публікації» та «Як спроектувати 1 млн. кв.м за 80 днів».

Також, 18 вересня в 14:00 в к/залі №3 пройде IХ ФОРУМ-ПРАКТИКУМ «ПРИВАТНИЙ БУДИНОК» - Енергоефективний будинок вже сьогодні. Огранізатори форуму-практикуму - журнал «Приватний будинок» (ВД «Едіпресс-Україна), Київський міжнародний контрактовий ярмарок. Генеральний партнер: KNAUF (ДП КНАУФ Маркетинг).

19 вересня о 13: 00 в к/залі №2, павільйону №1 пройде конференція «Еко-дім - новий стиль життя» від компанії «Центр продажу проектів» ®, «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», журналу «NM House» та журналу «Ландшафт та архітектура».

Дізнатися корисні нюанси і важливі принципи функціонування галузі та ведення успішних бізнес-проектів відвідувачі та учасники зможуть, відвідавши і інші ексклюзивні семінари і майстер-класи, організовані спільно з партнерами виставки - кращими фахівцями галузі.
Ми розповімо і покажемо, як створити будинок Вашої мрії!
Виставка продовжить роботу до 20 вересня включно і буде відкрита для відвідування з 10:00 до 18:00, в останній день - 20 вересня - з 10:00 до 17:00.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 12315