Іноземних інвесторів цікавить нерухомість і туристична сфера Києва
Фото: morguefile.com

Іноземних інвесторів цікавить нерухомість і туристична сфера Києва

Київ є інвестиційно привабливим містом, — про це завив Бернард Кейсі, Президент Американської торгової палати в Україні під час зустрічі з першим заступником голови Київської міської державної адміністрації Ігорем Ніконовим, повідомляє прес-служба КМДА.

Бернард Кейсі зазначив, що Американська торгова палата в Україні представляє інтереси іноземних інвесторів з понад 50-ти країн світу. За словами експерта, зарубіжні компанії зацікавлені у роботі в Україні вцілому та у Києві зокрема, а особливий інтерес становлять такі сфери, як будівництво, нерухомість та розвиток туристичної галузі.
У той же час відкритим питанням для інвесторів залишається податкова залежність регіонів, які досі не мають умов для підвищення інвестиційної привабливості за рахунок податкових пільг.
Ігор Ніконов зазначив, що сьогодні Київське інвестиційне агентство пропонує зручну та прозору схему підготовки й реалізації інвестиційних проектів. Завдяки проведенню низки змін по зменшенню кількості бюрократичних процедур, у Агентстві було побудовано нову схему оформлення дозвільної документації для реалізації інвестиційних проектів.
Чиновник також додав, що покращенню інвестиційного клімату столиці сприяє прихід до влади кваліфікованих спеціалістів із бізнесу, здатних запровадити нові ефективні механізми створення та реалізації проектів, цікавих для іноземних компаній та необхідних столиці.

Нагадаємо, що впроваджено перші електронні адмінпослуги у будівництві.
Ідентифікатор: 12427