Comfort House-2014: новий формат
Фото: BAU.ua

Comfort House-2014: новий формат

З 17 по 20 вересня 2014 відбудеться Міжнародна будівельна виставка Comfort House, яка цього року пройде паралельно з виставками «Будівництво та архітектура» і «Дерев'яний дім».

Виставки Comfort House, «Будівництво та архітектура» і «Дерев'яний дім» об'єднають понад 400 українських і зарубіжних компаній-учасників на території площею в 20 тис. м2. Очікується, що захід відвідають понад 15 тис. професіоналів будівельного ринку з України та інших країн.
Завдяки новому формату, учасникам та відвідувачам виставки надається можливість максимально охопити всі напрямки будівельної сфери через експозиції, профільні семінари, форуми та конференції.
Виставка Comfort House спрямована на використання енергоефективних та екологічно безпечних технологій і матеріалів в приватному будівництві. Впровадження енергозберігаючих технологій, перехід на європейські стандарти будівництва, використання альтернативних джерел енергії, застосування систем інтелектуального управління «розумний дім«, виробництво екологічно безпечних матеріалів — все це, а також багато інших напрямків будуть представлені на виставці.
Переваги виставки — широке охоплення тематики і аудиторії, участь відомих брендів українського та зарубіжного будівельних ринків, широка бізнес-програма.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати стенд інтернет-видання BAU.ua, яке є постійним учасником виставки Comfort House.
Ідентифікатор: 12308