Стартував архітектурний конкурс STEEL FREEDOM 2014
Фото: Андрій Лесьо, BAU.ua

Стартував архітектурний конкурс STEEL FREEDOM 2014

1 вересня стартував перший національний архітектурний конкурс для студентів українських ВУЗів STEEL FREEDOM 2014, повідомляє організатор конкурсу Український Центр Сталевого Будівництва (УЦСБ).

Мета STEEL FREEDOM 2014 — залучення студентів з усіх спеціалізованих будівельних і архітектурних ВУЗів України для створення інноваційних архітектурних проектів з застосуванням сталевих конструкцій в сфері комерційної нерухомості.

Студенти беруть участь у двох категоріях: “Реконструкція існуючої 4-поверхової будівлі в сегменті HARD LOFT” (м.Київ) та “Створення проекту окружного ТРЦ” (Одеська обл.).
За словами Романа Курашева, керуючого директора УЦСБ, участь в конкурсі дозволить студентам реалізувати свої знання на практиці і отримати неоціненний досвід, оскільки обидві категорії представлені реальними проектами вітчизняних девелоперів. "Автори кращих робіт отримають премії від організатора конкурсу та його партнерів", - зазначив Роман Курашов.
Роботи прийматимуться до 10 листопада, півфінал конкурсу відбудеться 29 листопада. Фіналісти будуть оголошені 18 грудня на церемонії нагородження переможців конкурсу.

Партнерами конкурсу виступили Armstrong, CANactions, Reynaers, Ukrainian Real Еstate Club, “Київська Академія Медіа Мистецтв”, “Прушиньскі” і “ЕСТА Холдинг”. Медіа підтримка: телеканали “112”, Hromadske.tv, ТРК “Україна”, радіостанція “Просто Раді.О”, видання Community, D. Real Estate Development, “Ландшафт і Архітектура”, портали BusinessLife.today, E-News, Newbud.ua, Proektant.ua, PLATFORMA, “Бізреліз” і “про”.
Ідентифікатор: 12287