Садиба-2013: консультації від одеських дизайнерів і архітекторів
Фото: Центр Виставкових Технологій

Садиба-2013: консультації від одеських дизайнерів і архітекторів

12-14 квітня 2013 року в Концертно-виставковому комплексі Одеського морського вокзалу пройде XI виставка котеджного будівництва та ландшафтного дизайну «Садиба 2013», організована Центром Виставкових Технологій.

Традиційно в рамках виставки пройде насичена ділова програма: круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи. На виставці одеські дизайнери та архітектори будуть консультувати всіх бажаючих з питань проектування та планування заміських будинків, створення комфортного і красивого середовища проживання. Це дозволить учасникам виставки не тільки вибрати якісні матеріали і послуги для створення свого майбутнього будинку, але і проконсультуватися, як правильно їх застосувати, визначити пріоритетні кроки по створенню ідеального житла.

Кризові та посткризові тенденції проходять. Пожвавлення і інтерес до даної тематики останнім часом неухильно зростає. Це невипадково, оскільки покупець на тлі зростаючих цін на квартири все більше починає замислюватися про покупку будинку в приміській зоні.

У найближчому майбутньому цей ринок в перспективному, одеському регіоні буде тільки набирати обертів.

«Садиба-2013» - це спеціалізоване подія, яку необхідно занести в свій діловий календар, адже це єдиний у Одесі спеціалізований проект в області заміського домобудівництва і благоустрою території, який об`єднає компанії з різних регіонів України та країн ближнього зарубіжжя та представить відвідувачам усе необхідне для зведення й обробки заміських будинків і котеджів, садово-паркового будівництва, оформлення прилеглої територій.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0590
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0591
Ідентифікатор: 10512