INTERBUDEXPO - 18 років лідерства!
Фото: BAU.ua

INTERBUDEXPO - 18 років лідерства!

INTERBUDEXPO - головна галузева подія України, яка пройде з 26 по 29 березня 2013 року в Києві.

 Все різноманіття будівельної галузі - від оздоблювальних матеріалів до технологій виробництва, від архітектурної ідеї до кінцевої реалізації об'єктів - буде представлено одночасно в десяти основних розділах INTERBUDEXPO 2013.

 Таке об'єднання і взаємодія експозицій - ефективне рішення для відвідуючої даний захід численної аудиторії професіоналів будівельної сфери, архітекторів і дизайнерів.

INTERBUDEXPO EVENTS
Однією з головних переваг форуму INTERBUDEXPO є найпотужніша програма заходів, а також спеціальні зони та експозиції.

Майстер-клас від Петера Йоенка
Зараз українські курорти, оцінивши переваги комплексного сервісу, переживають бум у будівництві міні-готелів. Як правильно будувати міні-готелі з точки зору ефективної експлуатації та привабливого дизайну на київському майстер-класі «Міні-готель в гірських регіонах України: будівництво, сучасний дизайн і управління» розповість Петер Йоенк - засновник і керівник дизайн-студії JOI-Design. Будучи однією з провідних дизайн-й архітектурних студій в Європі, JOI-Design впевнені, що видатний дизайн - кращий маркетинговий інструмент для сектора HoReCa. Широке різноманітність проектів студії, що охоплює розкішні курорти, яскраві ресторани і більш ніж 40 готелів, серед яких Le Meridien, Hilton, Kempinski, InterContinental, Radisson Blu, Ritz Carlton, Sheraton підтверджує правильність такого підходу.

З'їзд Всеукраїнського союзу виробників посадкового матеріалу
В рамках InterBudExpo відбудеться найбільший в Україні форум з ландшафтного дизайну - з'їзд Всеукраїнської спілки виробників садивного матеріалу. Учасники З'їзду - провідні фахівці в області ландшафтного проектування та озеленення поділяться світовим досвідом з використанням передових технологій і рішень в облаштуванні територій.

Проведення форуму-практикуму від журналу «Приватний будинок» вже стало традиційним для виставки INTERBUDEXPO. Тема Форуму цього року «Теплий дім = утеплення + опалення». Організатор Форуму журнал «Приватний будинок», співорганізатор - ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», генеральний партнер компанія KNAUF. Під час проведення Форуму будуть розглянуті актуальні теми, стосовно найбільш важливих етапів будівництва приватного будинку, такі як: «Ефективні вікна - перший крок до теплого дому», «Утеплення даху і перетворення горища в мансарду», «Вибір і установка котла», «Порівняння ефективності та вартості різних типів обладнання», «Утеплення й обробка фасаду» і багато інших.

Спеціальні зони та експозиції на INTERBUDEXPO
Одним з напрямків виставки стане готельне будівництво. На INTERBUDEXPO будуть представлені інноваційні та енергозберігаючі матеріали, технології швидкомонтованих будинків, пропоновані провідними компаніями спеціально для будівництва готелів і міні-готелів.

Завдяки професійним зусиллям Агентства по просуванню і інтернаціоналізації італійських підприємств за кордоном ICE, Економічної Місії при Посольстві Франції в Україні UBIFRANCE та іншим партнерами InterBudExpo 2013 на виставці будуть представлені національні експозиції європейських країн.

Центр тяжіння ідей!
В рамках виставки INTERBUDEXPO відбудеться інтер'єрна експозиція, у складі якої буде організована найбільша виставка Дверей та фурнітури. До уваги відвідувачів буде представлено більше 500 новинок від 50 провідних виробників з усього світу.

 Експозиція Італії на INTERBUDEXPO
У цьому році за підтримки Агентства з просування та інтернаціоналізації італійських підприємств за кордоном ICE в рамках InterBudExpo 2013 буде організована експозиція Італії. Провідні представники будівельного ринку Італії представлять в Україні новітні розробки, що дозволили зайняти Італії лідируючі позиції в будівельному секторі.

Також, вперше на INTERBUDEXPO відбудеться ДЕНЬ ФРАНЦІЇ.
В рамках Дня Франції, організованого компанією Київський міжнародний контрактовий ярмарок та Економічної місією «UBIFRANCE» при Посольстві Франції в Україні, провідні фахівці Франції поділяться своїм безцінним досвідом з українськими компаніями у галузі будівництва, озеленення та ландшафтного дизайну.

Крім всього INTERBUDEXPO 2013 представить провідні світові та українські компанії та бренди, продемонструє останні досягнення в сфері виробництва і застосування будівельних матеріалів, дизайні, архітектурі та проектуванні.

 Форум INTERBUDEXPO офіційно визнаний Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії UFI.

Міжнародна будівельна виставка INTERBUDEXPO - це понад 700 компаній-учасниць, понад 30 000 кв. м виставкової площі сучасних будівельних матеріалів і технологій, а також останніх досягнень в галузі архітектури, дизайну та проектування. За результатами виставки 2012 її відвідало 32450 чоловік, серед яких понад 50% - це особи, які приймають рішення: директори підприємств і фірм, керівники підрозділів.

Виставка пройде з 26 по 29 березня 2013 року в МВЦ КиївЕкспоПлаза (вул. Салютна, 2б, Київ).

Організатор виставки - ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10518