В Одесі пройде День Виконроба

У цьому році в рамках виставки «Ваш Дім Одеса», пройде важлива для всіх працівників будівельної галузі подія - День Виконроба!

За ініціативи Центру Виставкових Технологій та за підтримки постійних партнерів виставки планується організувати професійне свято для керівників будівництва (виконробів) з метою підтримки, розвитку та вдосконалення професійних навичок і об`єднання працівників цієї сфери. Пропонуємо відзначати це свято кожну першу суботу березня. У цьому році це 2 березня - третій день проведення виставки - «Ваш Дім Одеса».

До «Дню виконроба» будуть приурочені наступні заходи:
- розіграш цінних призів від кращих будівельних компаній;
- спеціальна прес-конференція з провідними представниками професії;
- круглий стіл з актуальних питань і проблематики галузі;
- розважальні заходи і багато іншого.

Ми впевнені, що подібний захід і супроводжуючі його акції зможуть залучити і об`єднати під дахом виставки «Ваш Дім Одеса» велику кількість представників цієї професії, що безсумнівно збільшить число вигідних договорів, знайомств, угод і можливостей перспективного співробітництва.

Зі свого боку Центр Виставкових Технологій гарантує широке висвітлення «Дня виконроба» в ЗМІ, на радіо, на провідних одеських та національних каналах, в соціальних мережах, а також методом прямої розсилки та співпраці з провідними архітектурними та дизайнерськими бюро.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0590
+380 48 786 XX XX +380 48 786 0591
Ідентифікатор: 10502