`Кнауф Інсулейшн Україна` взяла участь в дискусії про `зеленої` економіки

7 червня компанія `Кнауф Інсулейшн Україна` взяла участь у дискусії на тему `Зелена економіка: Альтернативні технології в промисловості, будівництві та житлово-комунальному господарстві`, організованої Делегацією німецької економіки в Україні. Захід проводився на території `Європейського містечка`.

У проведенні дискусії взяли участь представники німецьких компаній в Україну, які обговорювали питання енергоефективності та альтернативної енергетики, ділилися досвідом Німеччини і обговорювали можливості його застосування в Україні.

В ході дискусії Ганна Духно, менеджер з розвитку бізнесу компанії `Кнауф Інсулейшн Україна`, зазначила, що за допомогою професійно облаштованій системи теплоізоляції можна досягти до 70-80% економії на енергоресурсах для опалення та кондиціонування будівлі. `Крім економії засобів, за допомогою комплексного утеплення досягається кліматичний і акустичний комфорт, забезпечується пожежна безпека`, - додала вона.

Бар`єрами для масового застосування енергоефективних технологій є низька поінформованість власників про переваги сучасних заходів, в тому числі утеплення. Також, дуже важливо розуміти, що необхідно покращувати якість монтажних робіт, оскільки від нього залежить ефективність роботи конструкцій і устаткування. Менеджер з розвитку бізнесу також констатувала, що серед перешкод для розвитку комплексної термомодернізації існуючих будівель можна назвати відсутність цілісного регуляторного поля та напрацьованих механізмів реалізації проектів.

`В Україну найчастіше споживач не розуміє переваг, які він отримає завдяки комплексній термомодернізації та утеплення всіх конструкцій будівлі. Тому головне завдання представників `зеленої` економіки - прищепити енергоефективне мислення кінцевим споживачам `, - підсумувала Ганна Духно.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 9969