Акустичні рішення за допомогою зелених технологій
Фото: Acoustic Factory

Акустичні рішення за допомогою зелених технологій

Нідерландська компанія `Acoustic Factory`, яка спеціалізується на розробці інноваційних рішень в області акустичного дизайну, створила зелені стіни з моху - Greenwalls.

Основою в такій стіні служить вогнетривка і водонепроникна панель, виготовлена ​​зі спеціальної міцної деревини товщиною 6 мм. Як основний ізолятор використовується акустичний мох Північної Європи. У підсумку виходить продукт з відмінними акустичними і вогнестійкими характеристиками.

У компанії стверджують, що їх стіна не вимагає технічного обслуговування і підтверджують це довічної гарантією в нормальних умовах експлуатації. А якщо все ж мох висох, то це говорить про те, що вологість в приміщенні дуже низька.

Стандартна панель має розмір 100х100 см (інші розміри і форми можна отримати на замовлення), і доступна в 24 різних кольорах. Може застосовуватися в якості акустичних стель, стін, ширми або інших рішень.

У 2011 році продукт був відзначений HORECAVA Innovation Award (престижна нагорода за кращі інновації в промисловості, організована в Нідерландах).
Ідентифікатор: 9910