Новий Генеральний спонсор форуму `Дай Світлу Простір! 2012 `

Новий Генеральний спонсор форуму `Дай Світлу Простір! 2012 `

Компанія `Діветро`, виробник конструкції із звичайного і загартованого скла, виступить Генеральним спонсором Другого Всеукраїнського форуму учасників ринку світлопрозорих конструкцій (СПК) `Дай Світлу Простір! 2012 `, який пройде з 23 по 25 травня.

Компанія не тільки запрошує учасників ринку до участі в Форумі світлопрозорих конструкцій, а й на заході представить нову послугу - порошкове фарбування і полімерне сублімаційне декорування виробів з кольорового і чорного металу, а також скла. Технологія дозволять фарбувати і декорувати вироби нестандартних та великогабаритних форм (до 7,5 м).

Компанія виробляє конструкції із звичайного і загартованого скла на власному обладнанні відповідно з останніми світовими тенденціями дизайну та будівельних технологій з 2000 року. Завдяки високому професіоналізму та індивідуальному підходу до кожного клієнта `Діветро` стала лідером в Одесі і по всій Україні в галузі світлопрозорих і фасадних конструкцій.

Організатором Форуму виступає компанія `Діамант-скло`. Форум пройде у форматі живого спілкування і буде зачіпати питання сучасних архітектурних рішень, функціональних можливостей і технічних характеристик матеріалів і конструкцій, а також функціонування та розвитку галузі в цілому.
Ідентифікатор: 9855