Дитячий садок Мозаїка в конструкціях Lindab

За період своєї роботи Інженерно-будівельна компанія АЗБІ спільно з партнером Lindab успішно реалізувала ряд об’єктів. Кожен проект був унікальним і вимагав нестандартного підходу. Завдяки конструкціям Lindab та професіоналізму наших співробітників, будівлі відповідають всім вимогам Замовників.

Сьогодні компанія Lindab пропонує ще одне унікальне рішення для будівельного ринку. Вперше в Росії буде збудований дитячий садок з використанням легких металевих конструкцій.

Дитячий садок – один із самих важливих етапів у житті, як показують дослідження психологів, особистість людини майже повністю формується в ранньому віці. І від того, в яких умовах буде розвиватися дитина, залежить її майбутнє.
Дитячий садок, на основі конструкцій Lindab, розроблений компанією Технології Будівництва, Партнером-Будівельником Lindab.
У проекті враховані нові вимоги до пожежної безпеки, особливості сучасних методик дошкільної освіти. У склад кожного групового блоку входять простора та світла ігрова, окрема спальна кімната, оснащена сучасним обладнанням буфетна, зручна кімната для перевдягання. Для освітньої програми дитячий садок додатково обладнаний 2 класами та просторою музичною залою.

Для фізичного розвитку дітей передбачений спортивний зал та басейн. Проект Мозаїка дозволяє розміщати дитячий садок в густонаселених мегаполісах, так як має невелику пляму забудови. План дитячого садка забезпечує 175 місць для вихованців у будівлі з габаритними розмірами 30,00 х 36,00 м.

Використання в основі проекту повнокомплектної будівлі Lindab дає можливість не лише суттєво скоротити термін будівництва, але й досягти значного скорочення витрат будівництва в розрахунку на одного вихованця. Будівництво першого дитячого садка в Росії планується на початку 2012 р.

Ми щиро бажаємо нашим партнерам успішної реалізації проекту. Сподіваємося, що в найближчому майбутньому подібні проекти будуть реалізовуватися на території нашої країни.

Джерело інформації: Lindab
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9789