`Бетон Нова` впевнена в збільшенні попиту на свою продукцію на ринку країн СНД

Провідний виробник залізобетонних конструкцій для енергетичного, мостового і дорожнього будівництва в Україні компанія `Бетон Нова` в ході роботи на XIV Міжнародній виставці `Електричні мережі Росії - 2011` (м. Москва, РФ) досягла домовленості про співпрацю в 2012 році з представниками електроенергетичної галузі цілого ряду країн.

`Бетон Нова` - це особлива філософія виробництва, як свідчить слоган компанії - опора енергетичної галузі країни. Завдяки потужній експортної діяльності ми є своєрідним парламентером України в інших країнах. `Бетон Нова` - це не просто конкретний завод залізобетонних конструкцій, це частина промислового потенціалу України. Освоюючи нові ринки, ми робимо свій внесок у розвиток міжнародних економічних відносин нашої держави`, - прокоментувала участь у виставці `Електричні мережі Росії - 2011` комерційний директор компанії `Бетон Нова` Валентина Власова.

За чотири робочих дні виставки `Електричні мережі Росії - 2011` свої досягнення в сфері електроенергетики, товари та послуги продемонстрували понад 500 компаній-учасниць, що на 18% більше, ніж у 2010-му (410 підприємств) і на 27% більше, ніж в 2009-му році (363 учасника). У 2011 році стенди учасників відвідали понад 25 тисяч осіб.

Лідер вітчизняного ринку промислових залізобетонних конструкцій `Бетон Нова` на високому рівні представила Україну серед провідних підприємств електроенергетичної галузі Китаю, Японії, Росії, Німеччини, Канади, Індії, Кореї.

У рамках експозиції завод залізобетонних конструкцій `Бетон Нова` і його офіційний представник в Росії Торговий Дім `Бетон Нова` презентував учасникам і відвідувачам виставки розширений асортимент основних видів продукції - стійки, фундаменти, палі, мережевий і підстанційні бетон, мостові конструкції, а також залізобетон для дорожнього будівництва.

Основний акцент виставки `Електричні мережі Росії - 2011` був зроблений на підвищення технічного рівня експлуатації електричних мереж Росії, переозброєння електромережевого комплексу, зниження аварійності та підвищення надійності передачі електроенергії.

`Якість продукції компанії `Бетон Нова` підтверджено держстандартами України та Росії. Палі, стійки і віброопори марки `Бетон Нова` можуть бути використані в районах будівництва при середній температурі повітря до мінус 55 0C і сейсмічності майданчика до 9 балів. Ці показники дозволяють нам прогнозувати зростання замовлень і гарантувати попит на продукцію марки `Бетон Нова` в 2012 році на енергетичних ринках Росії, Республіки Білорусь і Казахстану`, - підсумувала комерційний директор компанії `Бетон Нова`.

Організаторами виставки `Електричні мережі Росії - 2011`, яка проходила з 29 листопада по 2 грудня 2011 року в Всеросійському виставковому центрі в Москві, виступили Міністерство енергетики Російської Федерації і ВАТ `Холдинг МРСК` (м. Москва, РФ).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6238 4 XX XX +380 6238 44767
+380 6238 4 XX XX +380 6233 51800
Ідентифікатор: 9632