`Бетон Нова` озброїлася інноваціями в сфері електроенергетики

Компанія `Бетон Нова` - провідний в Україні виробник залізобетонних конструкцій для енергетичного, мостового та дорожнього будівництва - представила Україна на Міжнародній виставці та конференції `IPNES-2011. Інновації в електроенергетиці `, яка відбулася 6-8 вересня в м. Москві (Російська Федерація).



Організаторами IPNES-2011 виступили Міністерство енергетики РФ, НП `ІНВЕЛ` і ВАТ `ВП` Електрифікація ``, стратегічними партнерами заходу стали правонаступники ВАТ РАО `ЄЕС Росії` - ВАТ `ФСК ЄЕС` та ВАТ `Далекосхідна енергетична управляюча компанія`.

Всього в IPNES-2011 взяло участь близько 70 експонентів, які представили перспективні принципи побудови, модернізації і технічного переозброєння електромережевого комплексу, а також розробки і останні досягнення в галузі електроенергетики. Як підкреслив директор Департаменту оперативного контролю та управління в електроенергетиці та мобілізаційної підготовки в ПЕК Міненерго Росії Олексій Степанов, інноваційні проекти, представлені на IPNES-2011, мають всі шанси стати `драйверами енергетичної галузі`.

`Участь компанії` Бетон Нова `, як найбільшого українського виробника залізобетону, у виставці з інновацій в електроенергетиці було стратегічним рішенням. Протягом кількох років ми успішно співпрацюємо з такими найбільшими російськими замовниками, як структурні підрозділи ВАТ `ФСК ЄЕС` і ВАТ `Холдинг МРСК`. Відвідати нашу експозицію ми запросили постійних та потенційних клієнтів, в основному з Росії, з якими провели ряд переговорів і отримали кілька попередніх заявок. IPNES-2011 була спрямована переважно на проекти розвитку енергетичного бізнесу в Росії, для реалізації яких `Бетон Нова` запропонувала залізобетонну продукцію українського виробництва `, - прокоментувала комерційний директор ПрАТ` Бетон Нова `Валентина Власова.





У рамках експозиції на виставці IPNES-2011 компанія `Бетон Нова` представила основні види продукції: стійки вібровані для опор повітряних ліній електропередач, стійки центрифуговані для опор контактної мережі залізниць, фундаменти, подножнікі, збірний залізобетон і ін



`На сьогоднішній день понад 80% експорту продукції компанії` Бетон Нова `займають поставки в Російську Федерацію, де вже 7-й рік діє наше офіційне представництво - Торговий Дім` Бетон Нова `. Енергоринок Росії є активним споживачем продукції нашого заводу, тому ми не тільки уважно стежимо за інноваціями в сфері електроенергетики, але і приймаємо безпосередню участь у розвитку енергетичної галузі `, - підсумувала комерційний директор ПрАТ` Бетон Нова `Валентина Власова.

Програма міжнародної виставки з інновацій в електроенергетиці IPNES-2011 включала не тільки експозиції учасників, але і ряд круглих столів та спеціалізованих конференцій. 8 вересня представники компанії `Бетон Нова` взяли участь у круглому столі `Інноваційний розвиток розподільного електромережевого комплексу: корпоративні програми, механізми реалізації, перспективи`, який відбувся під егідою ВАТ `Холдинг МРСК`.

Нагадаємо, за підсумками I півріччя 2011 року компанія `Бетон Нова` констатувала перевищення докризових показників, а динаміка зростання виробництва заводу в 5,2 разів перевищила загальноукраїнські тенденції. Темп росту випуску залізобетонної продукції в січні-червні 2011 року склав 204,4% в порівнянні з аналогічним періодом 2010 року і 177,1% в порівнянні показниками січня-червня 2009 року (I пол. 2011 р. - 23 638 м. куб. , I пол. 2010 р. - 11 568 куб. метри, I пол. 2009 р. - 13 348 куб. м.).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 6238 4 XX XX +380 6238 44767
+380 6238 4 XX XX +380 6233 51800
Ідентифікатор: 9294