Менеджер з розвитку бізнесу `Кнауф Інсулейшн Україна` взяла участь у конференції з систем сухого будівництва

Менеджер з розвитку бізнесу `Кнауф Інсулейшн Україна` Ганна Духно взяла участь у першій науково-практичній конференції з систем сухого будівництва `Впровадження сучасних технологій в навчальний процес`, яка пройшла 15 листопада в Київському національному університеті будівництва і архітектури (КНУБА). Спеціаліст виступила з доповіддю `Екологічна безпека теплоізоляції - крок
до `sustainable future` `.

Спікер зосередила увагу аудиторії на таких питаннях як зростаючі вимоги до енергоефективності та екологічності, розповіла про важливість використання інноваційних та безпечних теплоізоляційних матеріалів в будівельних конструкціях.

`Причини неефективного витрати енергії в українських будинках, - акцентувала увагу Ганна Духно, - полягають у відсутності належного контролю на відповідність стандартам при будівництві, технічних знань з енергоефективного будівництва серед населення, архітекторів та проектних організацій, обізнаності серед інвесторів, власників та кінцевих споживачів про можливості зниження енергоспоживання в будівлях. Ще однією важливою причиною перевитрати енергії в будинках можна назвати брак мотивації для енергозбереження через значні субсидій і відносно низьких тарифів `.

Учасники заходу змогли отримати уявлення про те, яким чином можна ефективно скоротити енерговитрати, зберігши при цьому комфорт і створивши сприятливий мікроклімат у приміщеннях. Менеджер з розвитку бізнесу `Кнауф Інсулейшн Україна` позначила основні тенденції розвитку ринку будівельних матеріалів і споживчих переваг замовників. Також А. Духно розповіла студентам КНУБА як майбутнім фахівцям будівельної галузі, які утеплювачі найбільш затребувані для застосування.

Захід було організовано компанією `Кнауф Гіпс Київ` та Асоціацією `Будівельні матеріали та вироби`. Конференція була присвячена 5-річчю підготовки в КНУБА фахівців за сучасними будівельними матеріалами та комплектним системам фірми КНАУФ.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9568