ЖК `Васильківський` увійшов до ТОП кращих житлових комплексів Києва!

Згідно незалежному рейтингу спеціалізованого журналу `Building` (№ 51, жовтень 2011) ЖК `Васильківський` увійшов в 9-ку кращих житлових комплексів Києва та набрав найбільшу кількість балів в категорії `технічні характеристики об`єкта`.

Для складання рейтингу журналом були залучені провідні експерти ринку житлової нерухомості столиці: девелоперські та консалтингові компанії, забудовники і агентства нерухомості. Усього респонденти назвали 32 об`єкти, які оцінювалися за наступними параметрами: місце розташування, технічні характеристики будівлі, внутрішня інфраструктура об`єкту, наявність паркінгу.

Окрім технічних характеристик, високими балами були відзначені також місце розташування комплексу і його внутрішня інфраструктура. І це не дивно, адже ЖК `Васильківський` розташований в безпосередній близькості до найбільшого парку культури та відпочинку столиці - Голосіївському лісі. Ця зелена скарбниця міста, унікальна за своєю флорі та фауні, є улюбленим місцем відпочинку киян.

ЖК `Васильківський` - один з небагатьох у столиці має упорядкованим внутрішнім двором з високим рівнем безпеки і комфортними умовами для відпочинку дорослих і дітей.

Підземний дворівневий паркінг у ЖК `Васильківський` на 225 паркомісць характеризується підвищеним комфортом, незважаючи на порівняно невисокий бал у відповідній категорії. Замість мінімальної висоти в 2,20 м його висота складає 2,50 м, забезпечуючи додаткові переваги для власників великих автомобілів.

За словами власника компанії `Форум-Інвест` Євгена Долгова, РК `Васильківський` по праву зайняв свою позицію серед кращих житлових комплексів столиці: `У будівництві комплексу використані самі прогресивні і передові технології, екологічно чисті та енергозберігаючі будівельні матеріали. Ми побудували один з найякісніших і красивих будинків у місті `.

Отримайте всі переваги від покупки якісного житла і насолоджуйтеся життям, де все поруч!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9503