Спільний проект Форум-Інвеста і банку `Хрещатик` вводиться в експлуатацію

До кінця 2011 року інвестиційно-девелоперська компанія Форум-Інвест введе в експлуатацію вже третій у цьому році об`єкт житлової нерухомості - ЖК `Васильківський` - реалізований в партнерстві з комерційним банком `Хрещатик`.

Це не перший спільний проект будівельників і фінансистів - результатом чотирирічного співробітництва компаній стала успішна реалізація об`єктів житлової та комерційної нерухомості загальною площею більше 120 000 кв. м. За словами власника компанії `Форум-Інвест` Євгена Долгова, банк `Хрещатик` був одним з небагатьох, хто в кризовий період продовжував вести конструктивний діалог із забудовниками і допомагав завершувати розпочаті проекти. Результатом тільки в цьому році стали введені в експлуатацію об`єкти по вул. Санаторна, 4, і Краснова, 19, а найбільший об`єкт компанії - житловий комплекс `Васильківський` - буде зданий вже цієї осені.

Філософія та ідеологія кредитної політики нашого банку, - підкреслює перший заступник голови Правління банку `Хрещатик` Юлія Тур, - полягає в тому, що ми допомагаємо нашим партнерам, провідним чесний і прозорий бізнес, знаходить шляхи виходу з будь-якого скрутного становища. Знаючи потенційні можливості компанії `Форум-Інвест`, бажання його керівництва вести активний діалог на взаємовигідних умовах, банк навіть у складний кризовий час забезпечував безперебійне фінансування будівництва об`єктів і пропонував вигідні умови кредитування інвесторів компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9292