Офіційний спонсор збірної України з футболу ТМ Ceresit організував товариський матч серед журналістів

ТМ Ceresit, яка належить компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`, активно готується до футбольної події номер № 1, надаючи спонсорську підтримку Національної збірної України з футболу, інвестуючи в будівництво спортивних об`єктів, а також створюючи футбольне настрій у представників медіа.
27 травня 2011 на базі `Динамо` ТМ Ceresit спільно з Федерацією футболу України (ФФУ) провели спортивну зустріч журналістів з гравцями та тренерським складом збірної. Під час заходу журналісти українських ЗМІ взяли участь у екскурсії по спортивній базі, потренувалися у футбольній стратегії і тактиці під керівництвом гравців збірної Руслана Ротаня, Артема Федецького, Марко Девіча, Дениса Кожанова, Євгена Селезньова та Ігоря Худоб`яка, а також тренерів Андрія Баля та Юрія Роменського. У результаті відкритої гри, команди зіграли з рахунком 6:10.
Крім спеціального заходу, покликаного підвищити інтерес ЗМІ до футбольної події № 1, ТМ Ceresit з 2008 р. надає спонсорську підтримку Національної збірної України з футболу і буде підтримувати її на ЄВРО 2012.
Олександр Гливінскій, прес-аташе національної збірної України з футболу: `Сьогодні український футбол переживає відродження, і допомога великого бізнесу багато в чому сприяє цьому процесу. Сподіваюся, що інші компанії будуть брати приклад з компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`.
Ольга Ступіна, керівник відділу маркетингу `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `Ми пишаємося тим, що біло-чорний логотип нашої ТМ Ceresit прикрашає полі української збірної, а продукція цієї марки зміцнює матеріальну базу українського футболу. Довіра до нашої компанії з боку ФФУ в період, коли вся країна готується до футбольної події № 1, є найвірогіднішим свідченням якості і статусу ТМ Ceresit в Україну `.

Поряд з прямою спонсорською підтримкою, `Хенкель Баутехнік (Україна)` сприяє розвитку вітчизняного спорту, надаючи матеріали ТМ Ceresit для будівництва спортивних об`єктів.

Стадіони Україні, у будівництві яких використовувалася продукція ТМ Ceresit:

1. НСК `Олімпійський`, Київ - матеріали для облицювальних робіт у допоміжному приміщенні, матеріали для облаштування підлоги, відновлення та оздоблення
2. ОСК `Металіст`, Харків - підготовка залізобетонних конструкцій під оздоблення, матеріали для облаштування підлоги
3. Стадіон `Арена-Львів`, Львів - підготовка залізобетонних конструкцій під оздоблення, матеріали для облаштування підлоги

Крім того, продукція ТМ Ceresit була використана для стадіонів в Одесі, Миколаєві, Дрогобичі, Тернополі, Дніпропетровську.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 8959