В Дніпропетровську ввели в експлуатацію будинок з доступним житлом
Simon Krzic

В Дніпропетровську ввели в експлуатацію будинок з доступним житлом

В рамках реалізація регіональної програми із забезпечення працівників бюджетної сфери доступним житлом ввели в експлуатацію житловий будинок по вул. Чеботарьова 28 у м. Дніпропетровську, житлова площа якого складає 2 тис. 541 м2, де розміщено 97 квартир, з яких 61 – однокімнатна, 16 – двокімнатних та 20 трикімнатних. Будівництво будинку було розпочато в 1995 році, але було припинено із-за браку коштів. В 2010 році воно було відновлено за ініціативи Олександра Вілкула, голови обласної державної адміністрації.

Як він відмітив: `Одним з найважливіших завдань влади є забезпечення доступним житлом працівників бюджетної сфери. Минулого року обласна влада виділила 169 квартир лікарям, вчителям, працівникам правоохоронних органів, багатодітним сім’ям та дітям-сиротам. Цього року ця робота буде продовжена. І прикладом цього є будинок, який ми сьогодні ввели в експлуатацію`.

Після відновлення робіт в будинку були проведені внутрішньо будівельні роботи, встановлені пасажирський та вантажний ліфти, водопровідні мережі, збудована котельня з енергозберігаючим обладнанням, проведена вентиляція та пожежна сигналізація.
Ідентифікатор: 8765