Україна прийме участь у першому засіданні Генеральної Асамблеї Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії IRENA

Україна прийме участь у першому засіданні Генеральної Асамблеї Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії IRENA

З 4 по 6 квітня пройде перше засіданні Генеральної Асамблеї Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії IRENA, діяльність якого направлене на забезпечення швидкого переходу до широкого та сталого використання відновлюваних джерел енергії у глобальних масштабах.

Від України на засіданні будуть присутні Голова Національної комісії регулювання електроенергетики України Сергій Тітенко, а також Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Микола Пашкевич.

Перше засідання буде присвячене встановленню попередніх правил роботи Асамблеї, вибору членів Ради та призначення Генерального Директора, затвердження емблеми IRENA, прийняття бюджету на 2011 рік, заслуховування звітів тощо.

Участь України сприятиме доступу до необхідної інформації щодо новітньої технологічної експертизи та практичних порад щодо покращення нормативно-правової бази. Також це можливості щодо залучення інвестицій та мінімізації залежності економіки України від імпорту енергоносіїв.
Ідентифікатор: 8742