За минулий рік в Україні було проведено 205 енергетичних аудитів
Олена Сердюк для BAU.ua

За минулий рік в Україні було проведено 205 енергетичних аудитів

Як повідомляють в прес-службі НАЕР, впродовж 2010 року спеціалізовані організації провели 205 енергетичних аудитів в Україні, що складає економію 583 млн. грн. по підрахункам спеціалістів.

Підприємства та організації скористались енергоаудитом для того, щоб максимально ефективно використовувати паливно-енергетичні ресурси. Спеціалізовані організації, яких в Україні на даний момент налічується 126, детально проаналізували, яким чином використовуються паливно-енергетичні ресурси на підприємстві, оцінили можливість проведення заходів з енергозбереження та поліпшення ефективності використання енергоресурсів, проаналізували економічний ефект впровадження цих заходів та ефект зменшення впливу на навколишнє середовище і в результаті – надали практичні рекомендації по впровадженню заходів з енергозбереження з їх техніко-економічним обґрунтуванням.

Кожна з цих організацій булла безкоштовно атестована НАЕР на право проведення енергетичних аудитів на договірних засадах за згодою керівників підприємств.
Ідентифікатор: 8650